Företagshälsovård Göteborg - Öka välmåendet på er personal!

Jag visar dig och dina anställda vägen till förbättrad företagshälsa med osteopati som utgångspunkt

Ge era anställda tillgång till massage, osteopatiska behandlingar och ökade kunskaper om en sund arbetsplats

Att ha en välmående och frisk personal ligger i varje företagares intresse. Inte minst med tanke på de senaste årens skenande kostnader för sjukskrivningar och förtidspensioner som alltmer överförs från statliga myndigheter till privata arbetsgivare. 

Som ett led i detta arbete kan ert företag boka en föreläsning eller workshop om hälsa och friskvård. Det kan vara ett sätt för er att hjälpa personalen till bättre ergonomi på jobbet, ett förbättrat välmående och en personal som mår bättre på jobbet. 

Friskvård och träning hör ihop

Många av oss tror att det är naturligt att vara stel, känna sig trött eller ha ont i olika delar av kroppen. Smärta kommer ofta smygande och det är lätt att tänka att det är normalt. I det är det lätt att bli stillasittande och tänka att det är en fullständig förändring av livet som krävs för att bryta en negativ spiral.

Fokus på små enkla förändringar

I mitt friskvårdsarbete fokuserar jag på det enkla. De små justeringarna som ger en enkel och långsiktig effekt. Jag stöttar mina patienter i att göra små förändringar i livet. Enkla stretch övningar, korta promenader eller balansträning. Så lite som ett par minuter ett par gånger om dagen räcker mycket längre än du tror. 

Det svåraste är att komma loss och ta första steget mot att förstå allvaret i sin egen situation och skaffa sig kunskap om hur den kan förändras.

För min del handlar friskvård om att ge mina patienter redskap och verktyg för att förstå och på ett enkelt sätt göra små förändringar som ger en långsiktig effekt.

Vill du ta ett första samtal om friskvård? Ring till AO Osteopati och Björn Anderlund.

Skräddarsydd konsultation för ditt företag - företagshälovård Göteborg

Kontakta mig gärna så skräddarsyr vi en konsultation för just er arbetsplats utgående från era önskemål och idéer. Jag kan även erbjuda kostföreläsningar.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att höra av dig till mig via telefon, e-post eller boka tid här.

0700-91 54 40
bjorn@anderlundsosteopati.se