Lite om mig och företaget - Osteopat & idrottsmassör

Björn Anderlund heter jag som driver AO Osteopati. Efter en lång idrottskarriär och arbete inom vården ville jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter, vilket ledde till att jag valde att utbilda mig till osteopat i Göteborg.

Jag vill kunna jobba på ett individuellt och kvalitetsanpassat sätt med kunden i fokus. Mitt medlemskap i Svenska Osteopatförbundet är en garanti för dig som kund att jag som osteopat har en hög kunskapsnivå och goda kvalifikationer för min yrkesutövning. Jag valde i min utbildning till osteopat att göra min c-uppsats om överaktivurinblåsa för att jag har ett stort intresse för inre organ.

Idrottsmassage för bättre välmående och hälsa

Målet är att genom osteopatisk behandling hjälpa kroppen till självläkning och att kunden ges kunskap och motivation att förbättra sin egen hälsa.

Så här arbetar jag:

Jag börjar med att hitta de mest avgörande punkterna för att minska smärta eller stelhet för att optimera hälsan. Detta genom att grundligt intervjua kunden om sin livssituation. Hela livssituationen måste vävas samman med symptomen.

Det mest relevanta kommer påpekas för kunden och sedan får vi tillsammans fundera över vilka alternativ som är möjliga att genomföra. Självklart har jag tystnadsplikt.

Kontakt

För att komma i kontakt med mig är du välkommen att ringa, skicka e-post eller fylla i formuläret här bredvid.

Adress: Rubingatan 23, Västra Frölunda