Idrottsmassage Göteborg Behandlande massage för bättre prestation

Djupgående massage, prestations- och rehabiliteringsmassage

Behandlande och djupgående massage i Göteborg med omnejd

Massage för välmående och hälsa

Massage är ett sammanfattande ord för många olika typer av behandlingar genom knådning, kramning och bearbetning av muskler. Metoden har funnits länge och utvecklas hela tiden med nya tekniker och utföranden. Massage bearbetar muskler för att få dem att slappna av. Dessutom påverkar massagen blodcirkulationen och ökar kroppens välbefinnande. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir rörligare och smidigare i kroppen. Massage påverkar kroppens ”må-bra-hormoner” vilket ger ett ökat välbefinnande och en positiv påverkan på din hälsa.

Behandlande massage och idrottsmassage

I en behandlande massage ingår vanligtvis stretching och är massageterapeutisk behandling överlåter patienten till mig att göra. Idrottsmassage är ett bra komplement till träning. Det är en hård, djupgående massage som fokuserar på speciella problemområden. 

Massage på delar av kroppen med lokal smärta eller helkroppsmassage. En mjukare massage kan ge avslappning och anpassas efter individuella behov och önskemål. 

Massage som minskar stress

Vid återkommande massagebehandlingar minskas mängden stresshormoner, adrenalin och kortisol. På så vis kan massören hjälpa till att skapa ett större lugn, samt öka din koncentrationsförmåga.

Mina masserande behandlingar innehåller även triggerpunktsbehandling och stretching. Hos AO Osteopati får du alltid ett professionellt bemötande och en effektiv behandling. Skulle du ha problem där jag inte har rätt kompetens rekommenderas annan vårdgivare.

Vill du veta mer om min idrottsmassage eller göra din bokning på en gång?

Jag utför även idrottsmassage för dig som bor lite utanför Göteborg som Kungsbacka, Mölndal med fler.

 

Välkommen att höra av dig till mig via telefon, e-post eller boka tid direkt via knappen

 

070-091 54 40
bjorn@anderlundsosteopati.se